Blog - De Easywalker Jimmey kinderwagen: de perfecte metgezel voor ieder avontuur!

Vindt jij het ook een uitdagende taak om de perfecte kinderwagen te vinden die voldoet aan al jouw wensen? Met de talloze opties op de markt is het essentieel om een keuze te maken die zowel comfort als functionaliteit biedt. Hier komt de Easywalker Jimmey kinderwagen in beeld: een innovatieve en luxe kinderwagen die aan al jouw wensen zal voldoen! In deze blog bekijken we waarom de Easywalker Jimmey de ideale kinderwagen is voor jou en je kleintje.

Easywalker Jimmey Kinderwagen

Bij het ontwerpen van de Easywalker Jimmey kinderwagen is rekening gehouden met de wensen van zowel ouder als kind. De kinderwagen biedt ultiem comfort dankzij de extra ruimte, de zacht gevoerde reiswieg en het anti-refluxmatrasje met een natuurlijke, huidvriendelijke Tencel matrashoes. Ventilatie in de bodem van de reiswieg zorgt ervoor dat je kindje altijd in een goed geventileerde omgeving ligt, ongeacht het weer.

Easywalker Jimmey kinderwagen

Veelzijdigheid voor elke leeftijd

De Easywalker Jimmey biedt comfort in elke levensfase, vanaf de geboorte tot het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten biedt de Jimmey optimale ondersteuning. Het w andelwagenzitje kan in twee richtingen worden geplaatst en in vier posities worden versteld, inclusief een volledig platte ligstand. Ideaal voor een dutje onderweg! Met de handige magnetische 5-punssluiting is het vastzetten van je kindje een fluitje van een cent.

Voorbereid op ieder weertype

Of het nu hoogzomer is of hartje winter, met de Easywalker Jimmey ben je overal op voorbereid. De grote zonnekap met zonneklep biedt UPF 50 bescherming en extra ventilatie, waardoor je kindje altijd lekker in de schaduw zit. Hierdoor is de kinderwagen perfect voor elk weertype!

Easywalker Jimmey kinderwagen

Een ruime, afsluitbare boodschappenmand

De Easywalker Jimmey is niet alleen comfortabel, maar ook heel praktisch. De grote boodschappenmand biedt voldoende ruimte voor alle essentials voor onderweg en kan zelfs worden dicht gemaakt met een rits, zodat je niets verliest.

Licht van gewicht en inklapbaar tot een compact pakketje

Een groot voordeel van de Easywalker Jimmey kinderwagen is het lichte gewicht. De kinderwagen weegt slechts 12 kg en kan eenvoudig worden opgeklapt tot een compact pakketje. Dit maakt het ideaal voor als je een dagje weg gaat of regelmatig met de auto op pad gaat.

Easywalker Jimmey kinderwagen | Baby & Tiener Megastore

Stijlvol en duurzaam

Naast functionaliteit biedt de Easywalker Jimmey ook stijl en duurzaamheid. De kinderwagen is afgewerkt met luxe details en de bekleding is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor je een milieuvriendelijke keuze maakt. Verkrijgbaar in trendy kleuren zoals Pepper Black en Thyme Green, past de Jimmey perfect bij jouw stijl!

Ook geschikt als 3 in 1 kinderwagen: perfect voor onderweg

Ga jij vaak met je kindje met de auto op pad? Dan is de Easywalker Jimmey 3 in 1 kinderwagen een geweldige optie. De Jimmey kan eenvoudig worden uitgebreid met een groep 0 autostoel. De autostoel kan met de los verkrijgbare autostoel adapters moeiteloos op het frame van de kinderwagen worden geplaatst. Zo kan je kindje lekker in de autostoel blijven liggen terwijl jij de kleine gemakkelijk meeneemt op het kinderwagen frame. Handig voor een klein rondje door de stad of voor als je wat boodschapjes gaat doen!

Easywalker Jimmey Kinderwagen

Probeer de Easywalker Jimmey zelf uit op de kinderwagen testbaan!

Wil je de Easywalker kinderwagen Jimmey zelf uitproberen? Bezoek dan de Easywalker shop-in-shop in een van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kun je de kinderwagen testen op onze kinderwagen testbaan en persoonlijk advies krijgen van onze experts. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jou en je kindje.

Easywalker shop-in-shop

Geplaatst op 24 juni 2024