Blog - Maak het leven makkelijker met de innovatieve Cybex e-Gazelle S kinderwagen!

Als aanstaande papa of mama wil je natuurlijk het beste voor je kindje (en ook voor jezelf). Speciaal voor deze ouders die opzoek zijn naar een stijlvolle, praktische, comfortabele en bovenal gebruiksvriendelijke kinderwagen heeft Cybex een revolutionaire oplossing. De Cybex e-Gazelle S kinderwagen is de nieuwste elektrische kinderwagen van Cybex, die ongeëvenaarde ondersteuning biedt, vooral op heuvels en ruw terrein. Ontdek hoe deze kinderwagen je leven gemakkelijker kan maken!

Cybex e-Gazelle S kinderwagen

Elektrische ondersteuning voor optimaal comfort

Steile hellingen of oneffen wegen zijn geen uitdaging meer dankzij de elektrische ondersteuning van de Cybex e-Gazelle S kinderwagen. Dit maakt het duwen van de kinderwagen moeiteloos, ongeacht de omstandigheden. De intuïtieve handgreep zorgt ervoor dat je altijd volledige controle hebt over de kinderwagen, waardoor elke wandeling ontspannen verloopt.

Cybex e-Gazelle S kinderwagen

Automatische wiegfunctie voor ontspanning

Een bijzonder handige functie waar je een hoop plezier van zal beleven is de automatische wiegfunctie. De zachte wiegende beweging van de kinderwagen helpt je kindje te ontspannen en snel in slaap te vallen. Voor drukke ouders die elke minuut rust kunnen gebruiken, is dit en uitkomst! Terwijl jij geniet van een rustige wandeling komt je kleintje helemaal tot rust.

De Cybex e-Gazelle S groeit mee met je gezin

De Cybex e-Gazelle S is niet alleen de perfecte kinderwagen voor dit moment, met deze kinderwagen ben je direct op de toekomst voorbereid. De kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 22 kg, maar kan ook worden uitgebreid tot duo kinderwagen voor twee kindjes van verschillende leeftijden of tot tweeling kinderwagen voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. In duo of tweeling configuratie kan de kinderwagen 2 x 22 kg dragen.

Cybex e-Gazelle S kinderwagen

De Cybex e-Gazelle S biedt de flexibiliteit die gezinnen nodig hebben. Dankzij meer dan 20 configuratiemogelijkheden kun je de kinderwagen aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw gezin. Of je nu één kindje hebt of een tweeling, de Cybex e-Gazelle S past zich moeiteloos aan. Combineer eenvoudig de zitting, reiswieg en groep 0 autostoel om de perfecte opstelling te creëren. Dit maakt het niet alleen een kinderwagen voor nu, maar ook voor later.

Cybex e-Gazelle S kinderwagen

Een ruime boodschappenmand

De Cybex kinderwagen is voorzien van een ruime boodschappenmand en een afneembare winkelmand met bij elkaar een draagvermogen van 23 kg. Zo kan je alle essentials die je onderweg nodig hebt voor je kindje moeiteloos meenemen, maar is er ook nog voldoende ruimte voor wat boodschappen.

Cybex e-Gazelle S kinderwagen

Praktische functies

Wat de Cybex e-Gazelle S nog gebruiksvriendelijker maakt is het harnas met treksluiting. Dit maakt het heel eenvoudig om je kindje snel en veilig vast te zetten in de kinderwagen met slechts één hand. Het verstelbare harnas zorgt ervoor dat je kindje altijd comfortabel zit.

Cybex e-Gazelle S kinderwagen

Het zitje van de kinderwagen kan in een ergonomische ligpositie worden geplaatst. Dit is ideaal voor dutjes onderweg! In combinatie met de uitschuifbare XXL zonnekap met UPF50+ bescherming, is je kindje goed beschermd tegen zowel zon als wind.

Cybex e-Gazelle S kinderwagen

Niet alleen je kindje geniet van comfort in de kinderwagen, ook aan jou als ouder is gedacht. De verstelbare duwbeugel zorgt ervoor dat jij en je partner altijd comfortabel achter de kinderwagen kunnen lopen. Bovendien is de kinderwagen eenvoudig en compact op te vouwen, wat ideaal is voor vervoer in de auto of voor als je de kinderwagen wil opbergen.

Cybex e-Gazelle S kinderwagen

Test het zelf!

Ben je na het lezen van de blog nieuwsgierig geworden naar de Cybex e-Gazelle S kinderwagen? Kom langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel en ervaar zelf hoe deze kinderwagen je leven makkelijker kan maken. Test de kinderwagen op de kinderwagen testbaan en ontdek de innovatieve functies die deze elektrische kinderwagen te bieden heeft.

Met de Cybex e-Gazelle S wordt elke wandeling een ontspannen en plezierige ervaring. Maak je dagelijkse uitstapjes stressvrij en geniet van de tijd samen met je gezin!

Geplaatst op 16 september 2024