Blog - De Stokke YOYO3: wat is er nieuw aan deze buggy?

Ben je op zoek naar een buggy die comfort, gebruiksgemak en stijl moeiteloos combineert? De Stokke® YOYO³ Buggy is een uitkomst voor ouders die vaak onderweg zijn en waarde hechten aan kwaliteit en gebruiksgemak. Of je nu in de stad woont en vaak door smalle straatjes manoeuvreert of wilt genieten van een rustige wandeling in het park, de YOYO3 is ontworpen om het leven van jou en je kleintje een stuk eenvoudiger te maken!

Stokke Buggy YOYO3

In- en uitklapbaar met één hand

Een van de grootste voordelen van de Stokke® YOYO³ is het gemak waarmee je de buggy overal mee naartoe kan nemen. De buggy is heel gemakkelijk in- en uitklapbaar met slechts één hand. Ideaal voor als je je handen vol hebt of snel de auto in of uit moet stappen.

Geschikt als handbagage in het vliegtuig

Met een gewicht van slechts 6,2 kg is de YOYO³ licht en compact genoeg om gemakkelijk te dragen of op te bergen in de kleinste ruimtes, zoals de kofferbak van de auto. De buggy is zelfs zo compact dat hij mee mag als handbagage in het vliegtuig!

Stokke YOYO3 buggy

Comfort en veiligheid

De Stokke® YOYO³ is niet alleen praktisch, maar ook heel comfortabel voor je kindje. De rugleuning van de buggy is verstelbaar en het zachte zitkussen zorgt ervoor dat je kindje lekker in de buggy zit. De uittrekbare zonnekap met UV-bescherming (UPF50+) zorgt ervoor dat je kindje wordt beschermd tegen het zonnetje en andere weersomstandigheden. Bovendien is de buggy voorzien van een vijfpunts-veiligheidstuigje, zodat je kindje veilig vastzit. De reflecterende wielen bieden extra zichtbaarheid, wat vooral in de avonduren een geruststellende gedachte is.

Rij moeiteloos over elk terrein

Dankzij de stevige constructie en de vierwielophanging met Hytrel® elastomeertechnologie rij je met de buggy moeiteloos over elk terrein. Of je nu over hobbelige straten in de stad loopt of over een grindpad in de park, de YOYO³ zorgt ervoor dat je kleintje altijd comfortabel zit.

Stokke YOYO3 buggy

Wat is het verschil tussen de Stokke YOYO2 en de Stokke YOYO3?

Hoewel de YOYO² buggy al een uitstekende buggy was, heeft de YOYO³ een aantal verbeteringen die de buggy nog aantrekkelijker maken.

Een van de belangrijkste vernieuwingen is de verlengde zonnekap met extra ventilatie, die zorgt voor een betere luchtcirculatie en daarmee meer comfort voor je kindje.

Ook is de rugleuning van de buggy vernieuwd met mesh-stof, waardoor je kindje op warme dagen minder last heeft van een zweterige rug. Bovendien is de rugleuning hoger en voorzien van een hoofdkussentje, wat extra ondersteuning en comfort biedt.

Daarnaast is de buggy uitgerust met een nieuwe, gebruiksvriendelijke gesp en een gordel met extra verstelmogelijkheden en zachte gordelpads.

De reflecterende wielen zorgen voor verbeterde zichtbaarheid, wat de veiligheid verhoogt. Deze aanpassingen maken de YOYO³ tot een perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdige en comfortabele buggy.

Ga zorgeloos op pad met de Stokke® YOYO³

De Stokke® YOYO³ is de ultieme buggy om zorgeloos mee op pad te gaan. De ruime boodschappenmand onder de zitting biedt voldoende plek voor alle dagelijkse benodigdheden of baby essentials. In het opbergvak met rits achterop de zitting kan je wat kleine, belangrijke items opbergen zoals je telefoon of sleutels.

Stokke YOYO3 buggy

Gemaakt van hoogwaardig materiaal

De buggy is gemaakt van hoogwaardig, waterafstotend materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik, wat ervoor zorgt dat de buggy er na verloop van tijd nog steeds als nieuw uitziet. De inklapbare duwbeugel van zacht kunstleer biet extra controle en comfort tijdens het wandelen, terwijl het moderne ontwerp ervoor zorgt dat je altijd in stijl op pad gaat.

Een buggy die meegroeit met je kind

De Stokke® YOYO³ buggy is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Met de verschillende accessoires kan de buggy worden gebruikt vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd, tot een maximaal gewicht van 22 kg.

De buggy kan vanaf de geboorte worden gebruikt in combinatie met de 0+ Newborn Pack. De Newborn Pack is een zacht en knus nestje dat speciaal is ontworpen om je pasgeborene heerlijk comfortabel en veilig in te laten liggen tijdens elke wandeling. Het nestje is voorzien van een matrasje met een dikte van 2,5 cm en een hoofdkussentje. In het nestje kan je kindje helemaal plat liggen. Extra handig: ook in combinatie met de 0+ Newborn Pack kan de buggy heel compact worden ingeklapt!

Stokke YOYO3 buggy

Kom de buggy bekijken in één van de Baby & Tiener Megastores

Ben je na het lezen van de blog nieuwsgierig geworden en wil je de de Stokke® YOYO³ buggy zelf uitproberen? Bezoek dan één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je de buggy zelf testen op de speciale testbaan en ervaren hoe gemakkelijk de YOYO³ buggy in- en uitgeklapt kan worden met slechts één hand. Onze productexperts staan klaar om je te helpen en je alle voordelen van de Stokke® YOYO³ buggy te laten zien!

Geplaatst op 27 augustus 2024