Cybex e-Gazelle S kinderwagen

Maak het leven makkelijker met de innovatieve Cybex e-Gazelle S kinderwagen! De elektrische kinderwagen biedt ongeëvenaarde ondersteuning op heuvels en ruw terrein. Met een maximaal draagvermogen van 22 kg in enkele modus en 2 x 22 kg in duo modus, is de e-Gazelle S de perfecte keuze voor gezinnen die in de loop der tijd groeien.

Cybex e-Gazelle S | Baby & Tiener Megastore

14 producten

  1. Cybex Kinderwagen e-Gazelle S Black Moon Black
    Cybex Kinderwagen e-Gazelle S Black Moon Black
    Waardering:
    0%
     1.099,95

14 producten

Elektrische ondersteuning en automatische wiegmodus

Dankzij de elektrische ondersteuning, biedt de Cybex e-Gazelle S moeiteloos comfort op steile hellingen en oneffen terrein. De gebruiksvriendelijke handgreep met intuïtieve interface maakt het bedienen van de kinderwagen eenvoudig, zodat je altijd de controle houdt.

De automatische wiegfunctie van de kinderwagen zorgt ervoor dat hij zachtjes heen en weer beweegt. Dit helpt je kindje ontspannen en in slaap te vallen. Perfect voor drukke ouders die wat extra rust kunnen gebruiken!

Een kinderwagen die meegroeit met je gezin

De Cybex e-Gazelle S kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot een maximaal gewicht van 22 kg. In duo of tweeling configuratie heeft de kinderwagen een maximaal draagvermogen van 2 x 22 kg. De kinderwagen is speciaal ontworpen om met je gezin mee te groeien, dankzij de veelzijdige mogelijkheden en aanpasbare functies. De kinderwagen kan worden gebruikt als zowel mono kinderwagen als duo of tweeling kinderwagen.

De Cybex e-Gazelle S biedt meer dan 20 configuratiemogelijkheden, zodat je de kinderwagen kan aanpassen aan de behoeften van je groeiende gezin. Combineer eenvoudig met de zitting, de reiswieg en groep 0 autostoel om de ideale opstelling te creëren.

Praktische eigenschappen van de elektrische Cybex kinderwagen

De Cybex e-Gazelle S heeft een grote boodschappenmand onderin de kinderwagen en een praktische afneembare winkelmand, welke op de kinderwagen kan worden bevestigd. Samen hebben de boodschappenmanden een maximaal draagvermogen van maar liefst 23 kg. Zo heb je voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens de uitstapjes die je samen met je kindje(s) gaat maken!

Zet je kind veilig en snel vast in de kinderwagen met het harnas met treksluiting, dat eenvoudig met één hand te gebruiken is. Het harnas is verstelbaar zodat je kind altijd comfortabel zit, ongeacht de leeftijd.

Dankzij de ergonomische liggende positie kan je kindje altijd gemakkelijk een dutje doen in de kinderwagen! De uitschuifbare XXL zonnekap met UPF50+ zonbescherming beschermt je kindje tegen de verschillende weersinvloeden.

De verstelbare duwbeugel van de kinderwagen zorgt ervoor dat zowel jij als je partner comfortabel achter de kinderwagen kunnen lopen. Je hebt altijd de perfecte duwpositie!

Ondanks de ruime opzet, kan de e-Gazelle S heel compact worden opgevouwen. Ideaal voor eenvoudige opslag of vervoer in de kofferbak van een auto!

Test de kinderwagen op de kinderwagen testbaan

De Cybex e-Gazelle S kinderwagen is een revolutionaire oplossing voor moderne gezinnen. Met zijn geavanceerde functies en flexibele configuraties is deze e-stroller ontworpen om het dagelijks leven van ouders te vereenvoudigen en hun kinderen een soepele en comfortabele rit te bieden. Maak je dagelijkse uitstapjes stressvrij en geniet van elk moment met je gezin dankzij de innovatieve Cybex e-Gazelle S. Ben jij benieuwd naar de kinderwagen? Kom langs in één van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel en test de kinderwagen zelf op de kinderwagen testbaan.